Ik ben eigenaar / ik word eigenaar

Haal meer uit uzelf en uw paard. Uw behoeftes en het welzijn van uw paard staan altijd centraal tijdens de lessen.

Met IDB Sporthorses kan iedereen op zijn of haar niveau paardrijden. Of je nu jong, oud, ervaren of beginner bent, en wel of geen beperking hebt. Als je graag één-op-één begeleid wilt worden, dan is het bij ons mogelijk om privélessen te volgen.

Je kunt op de door jou gekozen locatie op elk niveau instappen om privéles te volgen. Er is dan meer tijd en aandacht voor persoonlijke instructie, waardoor je sneller vorderingen kunt maken. Een privéles duurt gemiddeld 45 minuten. Samen met een ervaren instructrice werk je aan je persoonlijke doelen en wat het beste is voor de combinatie. Het kan zijn dat je wat meer zelfvertrouwen wilt krijgen, voordat je weer op pad kan met jouw eigen paard of pony. Of je wilt graag doorgroeien naar een bepaald niveau. Door middel van een specifieke intake en wat vragen wordt er een plan samengesteld.

IDB SPORTHORSES ©

In overleg is het mogelijk om gebruik te maken van een mak paard met alle veilige benodigdheden om een les te kunnen volgen als u (tijdelijk nog) geen eigen paard heeft. Denk hier aan als uw eigen paard of pony geblesseerd is of als u er naar uit kijkt om zelf een paard of pony aan te schaffen. Dit brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee: u moet vaak zelfstandiger kunnen rijden en het komt zelden voor dat dit behandeld wordt tijdens manege lessen.

Voor bedrijven

Heeft u een paarden infrastructuur en is er een van uw instructeurs momenteel niet beschikbaar? Neem contact op voor de mogelijkheden.