Wie ben ik?

Mijn naam is Inès de Boer, ik ben 23 jaar en geboren in Amsterdam. Echter heb ik 16 jaar van mijn jeugd in Frankrijk gewoond en ben ik daar op zesjarige leeftijd begonnen met paardrijden. Na vaak afscheid moeten hebben nemen van mijn lievelings-manege paarden en pony’s is Pessoa DB op mijn pad gekomen.

Samen hebben wij hele mooie prestaties bereikt en is het na veel trainingen een hele brave allrounder geworden.

Op 17jarige leeftijd besloot ik -na een zomerbaan op de manege en veel stages in de paardenwereld- voor een fulltime instructrice opleiding te gaan. Deze heb ik gevolgd onder de begeleiding van professionele ruiters in het zuiden van Frankrijk. Hier kwam ik in aanraking met mijn eerste klanten, het organiseren van groepslessen, van wedstrijden en activiteiten voor maneges en grotere organisaties. Hierna besloot ik dit traject door te halen naar Nederland. Zo heb ik mijn afstudeerstage in Nederland gedaan en ben ik meteen begonnen in het tweede jaar van een MBO Paardenhouderij en Management Niveau 4.

Tijdens mijn opleiding en sinds ik afgestudeerd ben geef ik les, maak ik paarden mak en help ik eigenaren dichterbij hun dromen te komen.

Ik ben gediplomeerd MBO 4 Paardenhouderij en Management sinds 2020, de BPJEPS Équitation in 2018 en in bezit van een erkend IGEQ Paspoort (equivalent Orun Basis Sport, herkend in meerdere landen).

Ik help u graag in het Nederlands, Frans of Engels.

Wat kan ik nog meer voor uw bedrijf betekenen?

Als u personeelsbezetting problemen heeft voor uw paardeninfrastructuur ben ik beschikbaar om (groeps)les te geven, uw paarden bij te rijden en meer op aanvraag.

Wat kan ik nog meer voor uw als eigenaar/ruiter betekenen?

  • Loopt u ergens tegen aan met uw eigen dier?
  • Heeft u iets mee gemaakt waardoor u niet meer zoals vroeger ontspannen kunt rijden?
  • Wilt u een band opbouwen en een top combinatie worden?
  • Bent u op zoek naar uw nieuwe droom paard of pony?

Dan bent u bij het juiste adres. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Na het invullen van specifieke vragenlijsten die volgens uw aanvraag opgesteld worden, kan er in de loop hiervan een prijs offerte gemaakt voor de diverse prestaties die IDB Sporthorses te bieden heeft.