Zadelmak maken


Indien u niet de ervaring of mogelijkheid heeft om uw paard zadelmak te maken, kunt u mij inschakelen. Op een rustige en vertrouwde manier maak ik uw paard zadelmak zodat u vertrouwd met uw paard aan de slag kunt voor zijn verdere ontwikkeling. Het op een goede wijze beleren van het paard kost tijd en energie maar u kunt er zeker van zijn dat u hier uiteindelijk plezier aan gaat beleven. Tijdens het trainingsproces geven wij u ook de kans om onder begeleiding de vorderingen van uw getrainde paard te beleven. Zo helpen wij u in het opbouwen van een goede relatie met uw paard.

Zadelmak maken kan op de door uw gewenste locatie. Onze hoofdvestiging zit in Alkmaar, Noord-Holland.

Africhten van het paard/ Trainen tot sportprestaties

IDB Sporthorses heeft de potentie om uw paard op een goede manier voor te stellen en aan te bieden. Jong geleerd, oud gedaan is een spreekwoord dat niet alleen bij mensen past. Het is ons vak om paarden op de juiste manier te trainen en te presenteren voor de gewenste sport. IDB Sporthorses maakt gebruik van diverse methodes om paarden zo veel mogelijk allround te maken. Dit betekent dat de paarden die getraind zijn door IDB Sporthorses veelzijdig werk kunnen beoefenen. Denk hierbij aan springen, dressuur en crossen, buitenrijden, longeren, etc.

Dankzij het stamboek van uw paard of andere punten (zoals de bouw van uw paard) kan het voorkomen dat uw paard beter presteert in een discipline dan de ander. Hier kan ook gericht voor getraind worden. Ook door blessures of voorkeuren kan het voorkomen dat het mogelijk is voor een paard om omgeschoold te worden.

Revalidatie

Heeft uw paard behoefte aan extra aandacht of beweging voor het herstellen van een blessure? Dan kunt u bij ons terecht. Afhankelijk van de blessure, het advies van uw dierenarts en de nodige verzorging kunnen we een behandelplan samenstellen. Dit alles gebeurt in goed overleg.

Kijk voor onze tarieven op deze pagina: Tarieven.

Pessoa DB | © Savannah van Rijn